Geknipt voor haar

De openingshandeling van het Oncologie Centrum en het ZRTI was meteen de kick-off voor de actie 'Geknipt voor haar'. Bravis-medewerkers Sanne Hazenberg en Laura Berends hebben in oktober hun lange haren aan de Nederlandse Haarstichting gedoneerd. Ook Gerard Groenendijk, manager Oncologie Centrum haakte begin februari in op deze actie. Lees hieronder de verhalen en bekijk het resultaat!

sanne-en-laura-7.jpg

Bravis-medewerkers Sanne en Laura doneerden hun lange haren

Bij de opening van het nieuwe Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal doneerden Bravis-medewerkers Sanne Hazenberg en Laura Berends hun lange haren aan de Nederlandse Haarstichting.

 

gerard-gekortwiekt-2.jpg

Gerard gemillimeterd voor haaractie

Gerard Groenendijk, manager Oncologie Centrum, deed heel sportief mee met de actie en heeft zijn haar laten millimeteren voor een vooraf afgesproken bedrag. Dat werd door collega’s bijeengebracht en zelfs overschreden.


 

Alle kleuren

De Nederlandse Haarstichting laat pruiken maken van de haardonaties, zodat vrouwen met borstkanker die er zelf geen geld voor hebben, kosteloos een pruik kunnen dragen. Alle kleuren haar zijn welkom, ook grijs en geverfd haar. Voorwaarde is wel dat de staart minimaal 30 cm lang is.

 

Ik word geknipt voor haar MV uitgesneden.jpg

Ook pruiken zijn welkom

In gesprek met patiënten komt haardonatie regelmatig aan de orde. Wat niet iedereen weet is dat de Nederlandse Haarstichting ook erg blij is met de donatie van een gedragen pruik. Mocht u nog een gedragen pruik hebben, ook deze nemen we graag mee in onze actie. Laat het maar weten via communicatie@bravis.nl.
 

Doantie haarknipactie

Wilt u niet deelnemen aan de haarknipactie, maar toch doneren aan dit goede doel? Dat kan!

U kunt uw bijdrage overmaken naar het rekeningnummer van de Vriendenstichting:

Stichting Vrienden Bravis ziekenhuis
NL44 RABO 0108334392
o.v.v. Haarknipactie

Wilt u dat uw bijdrage wordt gekoppeld aan iemand die deelneemt aan de haarknipactie? Vermeld dan bij uw storting de naam van diegene waaraan uw bijdrage is gekoppeld, zoals bijvoorbeeld o.v.v.: 'Haarknipactie t.b.v. Annie Janssen'