
Wat neemt u mee naar het Bravis ziekenhuis?
- Uw pasje of kaart van uw ziektekostenverzekering
- Een geldig legimitatiebewijs, ook voor kinderen jonger dan 14 jaar
- Neem bij elke afspraak in het ziekenhuis uw actuele medicatielijst mee
Het is belangrijk dat uw zorgverlener op de hoogte is van uw actuele medicijngebruik. Het ziekenhuis maakt, met uw toestemming, gebruik van het Landelijk Schakelpunt (LSP). Klik op de button voor meer informatie.
LSP
Uw afspraak online aanmelden
Via MijnBravis kunt u uw afspraak alvast online aanmelden. Dit noemen we 'online inchecken' en dit kan vanaf twee dagen van tevoren.
U kunt hier uw persoonlijke gegevens controleren en aanpassen als dit nodig is.
Het gaat om de volgende gegevens:
- Contactgegevens
- Huisarts, apotheker en verzekering
- Vragenlijsten
- Toestemmingen om gegevens te mogen delen
Na het online aanmelden ontvangt u via e-mail een QR-code. Deze neemt u (geprint of digitaal) mee naar het ziekenhuis. U scant de QR-code bij de aanmeldzuil. Heeft u meerdere afspraken op één dag? Dan scant u voor elke afspraak de QR-code opnieuw. De QR-code is één dag geldig.
Aanmelden bij de aanmeldzuil
Bij binnenkomst in het ziekenhuis kunt u zich bij de aanmeldzuil aanmelden voor uw afspraak. U hoeft zich daarna niet meer aan te melden bij de balie en u kunt meteen plaatsnemen in de wachtkamer. Heeft u meerdere afspraken op een dag? Dan meldt u zich bij binnenkomst aan voor de eerste afspraak.
Heeft u een QR-code gekregen, omdat u zich online heeft aangemeld? Dan scant u de QR-code voor elke afspraak bij de aanmeldzuil.
Extra informatie over de aanmeldzuil
Wanneer moet u zich melden bij de receptie van de polikliniek?
U meldt zich bij de receptie als u voor het eerst in het Bravis ziekenhuis of een van de poliklinieken komt, of wanneer:
- uw basisgegevens zijn veranderd
- u van zorgverzekeraar bent veranderd
- u van huisarts bent veranderd
- u van apotheek bent veranderd
Ook voor de registratie van uw BSN nummer meldt u zich bij de receptie.
Via MijnBravis is het mogelijk om uw basisgegevens in te zien en aan te passen.
Co-assistenten
Op de polikliniek zijn co-assistenten aanwezig. Zij kunnen in verschillende fases van hun opleiding geneeskunde zitten. Het kan voorkomen dat zij aanwezig zijn bij de afspraak. Heeft u bezwaar tegen hun aanwezigheid of u heeft specifieke wensen t.a.v. uw behandelaar, dan kunt u dat kenbaar maken bij het secretariaat van de polikliniek.
Kosten ziekenhuiszorg
Als u naar het ziekenhuis komt voor onderzoek of behandeling, betaalt u eerst de hoogte van uw eigen risico zelf. Ook wordt niet alle zorg (volledig) vergoed. Meer informatie vindt u op de pagina kosten ziekenhuiszorg.