Steenbergen

Het Bravis ziekenhuis biedt met de polikliniek in Steenbergen al 25 jaar extra service dicht bij huis aan patiënten uit Steenbergen en omgeving. De polikliniek is tijdelijk gevestigd in wooncentrum Onze Stede, De Wei 26 in Steenbergen. Momenteel wordt de locatie aan de Lindenburghlaan gesloopt en vervangen door nieuwbouw.Tot die tijd blijft de polikliniek gehuisvest in 'Onze Stede'.

  

Na verwijzing door de huisarts kunt u hier terecht voor polikliniekbezoeken aan de specialismen cardiologie, dermatologie, diabetesverpleegkundige, gynaecologie, kinderarts, KNO, longgeneeskunde, neurologie, oogheelkunde en de pijnspecialist. U kunt er ook terecht voor ECG’s (hartonderzoek), röntgenfoto’s en bloedafname. Kortom, u krijgt vertrouwde zorg bij u om de hoek.

Poli Steenbergen kl.png

Openingstijden

De polikliniek Steenbergen is open op
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

Voor de verschillende afdelingen gelden aangepaste openingstijden.

Parkeren bezoekers.png

Parkeren

Bij de locatie in Steenbergen vindt u voldoende parkeergelegenheid waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Poli Steenbergen (1280x853).png

Contactgegevens

Locatie Steenbergen
De Wei 26
4651 EZ Steenbergen
T 088 - 70 66 800

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Steenbergen

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Steenbergen

 • Maatschappelijke verantwoording 2017.jpg

  Bravis ziekenhuis in dialoog met samenleving

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’. De Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de Vereniging Medische Staf gingen live in gesprek met belanghebbenden bij het ziekenhuis over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en over zijn plannen voor de toekomst.

 • WKD2017-met-handjes-web-klein.jpg

  Wereldkankerdag 2017: Aandacht voor naasten

  Dit jaar staan op Wereldkankerdag de naasten centraal: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Ook op hún leven heeft de ziekte een enorme impact. 

 • Mirena spiraal 2.jpg

  Terugroepactie Mirena-spiraal

  Een partij van de Mirena-spiraal wordt teruggeroepen. Hiertoe heeft de Inspectie voor de Gezondheidzorg in overleg met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) besloten. Het gaat om de Mirena-spiraal die is uitgegeven op of na 27 oktober 2016. Ook de gynaecologen van Bravis ziekenhuis hebben gebruik gemaakt van deze partij.