Oudenbosch

Het Oudenbosch Medisch Centrum is een volwaardige polikliniek van het Bravis ziekenhuis. Na verwijzing door uw huisarts kunt u hier voor vrijwel alle specialismen terecht. Bovendien kunt u er bloed laten prikken, röntgenfoto's en/of een hartfilmpje (tot 12.00 uur) laten maken. In het Medisch Centrum zijn ook huisartsen, logopedisten en een praktijk voor fysiotherapie gevestigd.

Centrale hal OuMC.png

Openingstijden

De polikliniek is open op werkdagen van 08.30 uur - 17.00 uur.
Het prikcentrum is geopend van 08.00 uur - 12.30 uur.

Parkeren bezoekers.png

Parkeren

Bij het Oudenbosch Medisch Centrum zijn voldoende parkaarplaatsen aanwezig. U kunt hier gratis uw auto parkeren.

OuMC1.JPG

Contactgegevens

Locatie Oudenbosch
West-Vaardeke 11/A
4731 MA Oudenbosch
T 0165 31 30 55

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Oudenbosch

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Oudenbosch

 • Maatschappelijke verantwoording 2017.jpg

  Bravis ziekenhuis in dialoog met samenleving

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’. De Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de Vereniging Medische Staf gingen live in gesprek met belanghebbenden bij het ziekenhuis over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en over zijn plannen voor de toekomst.

 • WKD2017-met-handjes-web-klein.jpg

  Wereldkankerdag 2017: Aandacht voor naasten

  Dit jaar staan op Wereldkankerdag de naasten centraal: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Ook op hún leven heeft de ziekte een enorme impact. 

 • Mirena spiraal 2.jpg

  Terugroepactie Mirena-spiraal

  Een partij van de Mirena-spiraal wordt teruggeroepen. Hiertoe heeft de Inspectie voor de Gezondheidzorg in overleg met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) besloten. Het gaat om de Mirena-spiraal die is uitgegeven op of na 27 oktober 2016. Ook de gynaecologen van Bravis ziekenhuis hebben gebruik gemaakt van deze partij.