Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor de parkeerterreinen in Bergen op Zoom en Roosendaal geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

Betaalautomaten in het Bravis ziekenhuis 

 Roosendaal  Bergen op Zoom
 Centrale hal hoofdingang
 Uitgang polikliniek
 Uitgang Oncologie Centrum
 Uitgang Poortgebouw 

 Centrale hal hoofdingang
 Uitgang polikliniek
 Parkeergarage achter het ziekenhuis

 

Parkeertarieven
Op weekdagen betaalt u per keer € 1,00 per vijftig minuten met een maximum van € 4,50 per 24 uur. In het weekend en op erkende feestdagen kunt u onbeperkt parkeren voor € 1,00 per keer. Verlaat u binnen twintig minuten het parkeerterrein? Dan parkeert u gratis. U kunt het parkeerterrein verlaten door de kaart in de automaat bij de uitrit te stoppen. U hoeft dan niet langs de betaalautomaat.

Abonnementen
Voor patiënten en bezoekers die regelmatig naar het ziekenhuis komen, zijn parkeerabonnementen verkrijgbaar. De kaarten zijn een dag, een week, een maand of een jaar geldig. De tarieven van de abonnementen zijn als volgt:

  • Dagkaart: € 8,-
  • Weekkaart: € 17,-
  • Maandkaart: € 35,-
  • Jaarkaart: € 70,-  (de aankoop van een jaarkaart is alleen mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur)

Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. De kaart bevat 9 parkeerkaartjes en kost € 15. De strippenkaart is een jaar geldig.

De parkeerabonnementen en strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie aan de hoofdingang.