Bergen op Zoom

Het Bravis ziekenhuis heeft twee hoofdlocaties: in Bergen op Zoom en Roosendaal. De afdeling Kind & Jeugd vind je alleen in Bergen op Zoom. 

Met 385 bedden behoort de locatie Bergen op Zoom van het Bravis ziekenhuis tot de middelgrote ziekenhuislocaties in Nederland. 

Met ruim 135 medisch specialisten en circa 1.600 medewerkers en vrijwilligers verlenen we zorg aan de inwoners van West-Brabant en de Zeeuwse gemeenten Tholen, St. Philipsland en Reimerswaal. Per jaar bezoeken meer dan 160.000 mensen de polikliniek. In de kliniek worden ruim 22.000 patiënten opgenomen, waarvan 10.000 in dagbehandeling. Bovenregionaal verzorgt Bravis ziekenhuis de specialistische functies psychiatrie (+ PAAZ), revalidatie-, dagbehandeling en geriatrie (+ GAAZ).

Bezoektijden Bravis ziekenhuis

Op bezoek

Algemene bezoektijden

maandag t/m vrijdag:
14:30 - 15:15 uur
18:30 - 20:00 uur

Weekend en feestdagen:
14:30 - 16:00 uur
18:30 - 20:00 uur

Parkeren Lievensberg.JPG

Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

bravis 3 locatie boz.JPG

Contactgegevens

Locatie Bergen op Zoom
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom
T 088 706 80 00

Postbus 135
4600 AC
Bergen op Zoom
 

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Bergen op Zoom

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Bergen op Zoom

 • Maatschappelijke verantwoording 2017.jpg

  Bravis ziekenhuis in dialoog met samenleving

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’. De Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de Vereniging Medische Staf gingen live in gesprek met belanghebbenden bij het ziekenhuis over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en over zijn plannen voor de toekomst.

 • e-consult.jpg

  Eén aanmeldportaal voor spoedzorg kwetsbare ouderen

  Om te voorkomen dat kwetsbare ouderen op een ‘verkeerd bed’ terecht komen, lanceren de samenwerkende zorginstanties in West-Brabant een regionaal aanmeldportaal: één telefoonnummer voor de hele regio waarop huisartsen de tijdelijke opvang van hun patiënt kunnen regelen. Maandag 16 oktober gaat het centrale nummer in de lucht.

 • Bravis is Seniorvriendelijk ziekenhuis_Bianka Mennema lid RvB.jpg

  Bravis ziekenhuis is seniorvriendelijk

  Het Bravis ziekenhuis is volgens KBO-PCOB een seniorvriendelijk ziekenhuis. Het ziekenhuis kreeg van de seniorenorganisatie voor beide locaties een keurmerk.