Bergen op Zoom

Het Bravis ziekenhuis heeft twee hoofdlocaties: in Bergen op Zoom en Roosendaal. De afdeling Kind & Jeugd vind je alleen in Bergen op Zoom. 

Met 385 bedden behoort de locatie Bergen op Zoom van het Bravis ziekenhuis tot de middelgrote ziekenhuislocaties in Nederland. 

Met ruim 135 medisch specialisten en circa 1.600 medewerkers en vrijwilligers verlenen we zorg aan de inwoners van West-Brabant en de Zeeuwse gemeenten Tholen, St. Philipsland en Reimerswaal. Per jaar bezoeken meer dan 160.000 mensen de polikliniek. In de kliniek worden ruim 22.000 patiënten opgenomen, waarvan 10.000 in dagbehandeling. Bovenregionaal verzorgt Bravis ziekenhuis de specialistische functies psychiatrie (+ PAAZ), revalidatie-, dagbehandeling en geriatrie (+ GAAZ).

Bezoektijden Bravis ziekenhuis

Op bezoek

Algemene bezoektijden

maandag t/m vrijdag:
14:30 - 15:15 uur
18:30 - 20:00 uur

Weekend en feestdagen:
14:30 - 16:00 uur
18:30 - 20:00 uur

Parkeren Lievensberg.JPG

Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

bravis 3 locatie boz.JPG

Contactgegevens

Locatie Bergen op Zoom
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom
T 088 706 80 00

Postbus 135
4600 AC
Bergen op Zoom
 

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Bergen op Zoom

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Bergen op Zoom

 • Eurosafe imaging stars aangepast.jpg

  Europees keurmerk voor Medische Beeldvorming

  Medische Beeldvorming heeft het ESR (European Society of Radiology) Certificaat behaald, een Europees keurmerk voor kwalitatief goede en veilige beeldvorming en stralingsbescherming. De afdeling Radiologie behaalde vier sterren (op een schaal van vijf). Een prachtig resultaat.

 • Eric Halet.jpg

  Column | augustus 2017 | medisch specialist

  Iedere maand vertelt een medisch specialist van het Bravis ziekenhuis over wat hem of haar beweegt.
  In deze aflevering benadrukt Eric Halet, Maag-Darm-Leverarts, hoe belangrijk het is deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. 

 • Ondertekening.jpg

  Behandeling bij acuut herseninfarct sneller beschikbaar

  Amphia en het Bravis ziekenhuis ondertekenden donderdag 20 juli 2017 een intentieovereenkomst. De inzet is een gezamenlijk centrum voor de behandeling van patiënten met een acuut herseninfarct.