Digitale chatsessie over de zorg van de toekomst

Denkt u mee? We gaan graag online met u in gesprek!

Voordat we aan de slag gaan met het nieuwe ziekenhuisgebouw is het belangrijk om een beeld te vormen over (de manier waarop) de zorg in de toekomst verleend wordt. Daarom zijn we in het najaar van 2018 gestart met het traject Ons ziekenhuis van morgen. In dit traject wordt invulling gegeven aan hoe wij denken dat de zorg er in 2030 uit gaat zien.

Inmiddels zijn de belangrijkste ontwikkelingen in kaart gebracht en hebben we in samenspraak met inwoners, medewerkers en samenwerkingspartners een ambitie bepaald met betrekking tot die zorg van de toekomst.

We zijn in de laatste fase aangekomen. Ook in deze laatste fase van 'Ons ziekenhuis van morgen' zijn er nog vraagstukken die we graag aan u voor willen leggen. Denkt u en praat u mee?

Op donderdag 18 juni organiseren we van 20:00 tot 21:00 uur een digitale en interactieve chatsessie voor patiënten en inwoners uit de regio. Ook voor u dus!

In deze chatsessie ligt de focus op keuzes die we als Bravis ziekenhuis moeten maken over de zorg van de toekomst. We gaan met u in gesprek over de veranderingen die op ons afkomen, zoals het inzetten van technologie, de invulling van de zorg in het nieuwe ziekenhuis en het leveren van zorg aan of dichter bij huis.

Denkt u ook mee? Zo werken we samen aan de zorg van de toekomst!

Via onderstaande velden kunt u zich aanmelden.

Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u per mail een bevestiging met daarin de link naar de chatsessie. Geen mail ontvangen? Kijk bij uw spam of neem contact op met f.suijkerbuijk@bravis.nl.