Digitale chatsessie de zorg van de toekomst

Denkt u mee?

Voordat we aan de slag gaan met het nieuwe ziekenhuisgebouw is het van belang om een beeld te vormen over (de manier waarop) de zorg in de toekomst verleend wordt. Daarom is in het najaar van 2018 gestart met het traject Ons ziekenhuis van morgen. In dit traject wordt invulling gegeven aan hoe wij denken dat de zorg er in 2030 uit gaat zien.

Inmiddels zijn de belangrijkste ontwikkelingen in kaart gebracht en hebben we in samenspraak met inwoners, medewerkers en samenwerkingspartners een ambitie bepaald met betrekking tot die zorg van de toekomst.

In deze laatste fase van het traject Ons ziekenhuis van morgen zijn er nog vraagstukken die we graag aan u voor willen leggen.

Daarom organiseren we op donderdag 18 juni van 20:00 tot 21:00 uur een digitale en interactieve chatsessie voor patiënten en inwoners uit de regio.

In deze chatsessie ligt de focus op keuzes die we als Bravis ziekenhuis moeten maken over de zorg van de toekomst. We gaan met u in gesprek over de veranderingen die op ons afkomen, zoals het inzetten van technologie, de invulling van de zorg in het nieuwe ziekenhuis en het leveren van zorg aan of dichter bij huis.

Via onderstaande velden kunt u zich aanmelden.

Denkt u ook mee? Zo werken we samen aan de zorg van de toekomst!

 

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de link naar de chatsessie. Geen mail ontvangen? Kijk bij uw spam of neem contact op met f.suijkerbuijk@bravis.nl.

 

Digitale chatsessie Ons ziekenhuis van morgen