Bravis panel

Lid worden van het Bravis panel

Praat mee met Bravis! Voelt u zich betrokken bij het Bravis ziekenhuis? En wilt u graag een steentje bijdragen aan de kwaliteit van dienstverlening in de zorg? Dan is het Bravis panel zeker iets voor u.

Als panellid ontvangt u enkele malen per jaar een e-mail  met vragen over een actueel onderwerp. Het kan ook voorkomen dat wij u een uitnodiging sturen met de vraag om langs te komen voor het delen van uw mening.

Aanmelden Bravis panel

Deelname is vrijwillig en u verplicht u tot niets

Wij waarderen het enorm als u uw ervaring met Bravis wilt inzetten om samen onze zorg nog beter te maken. Uw bijdrage is altijd vrijwillig en verplicht u tot niets. Ook kunt u elk moment weer stoppen.

Contact

In de meeste gevallen ontvangt u van ons een e-mailbericht met daarin een link naar een vragenlijst. Soms wordt er naar aanleiding van de resultaten uit de vragenlijst nog een vervolgbijeenkomst georganiseerd, meestal in de vorm van een groepsgesprek. Aan de leden die hieraan willen deelnemen vragen we om het e-mailadres of telefoonnummer waarop men benaderd wil worden om afspraken te maken.

Verwerken van gegevens

Alle gegevens die we verzamelen worden veilig opgeslagen. Bekijk voor meer informatie ons privacy reglement.

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen over het Bravis panel? Stuur deze dan naar het mailadres Bravispanel@bravis.nl