Bravis ziekenhuis biedt hulp en ondersteuning

Stoppen met roken

Steun vanuit de omgeving en vanuit zorgverleners, zoals de huisarts, is vaak cruciaal bij het overwinnen van de tabaksverslaving. Zorgorganisaties in westelijkgezet om mensen te helpen van deze verslaving af te komen. Want stoppen met roken, dat doen we samen! West-Brabant, waaronder het Bravis ziekenhuis, hebben de handen ineen geslagen en een regionaal programma op

Persoonlijk of in een groep

Je kunt kiezen uit persoonlijke begeleiding of begeleiding in een groep. De begeleiding wordt op verschillende locaties in de regio georganiseerd, waaronder beide hoofdlocaties van Bravis. Je krijgt dan hulp van rookstopcoaches en huisartsen van Huisartsen Coöperatie West-Brabant. 

Meer weten?

Lees de informatie in deze folder en grijp de hulp die je daarin geboden wordt!

Rookvrij? Ook jij

Woon je in Rucphen, St. Willebrord, Halderberge (met uitzondering van Oud Gastel) of Etten-Leur? Huisartsen uit deze regio bieden begeleiding om met roken te stoppen via een ander programma: www.rookvrijookjij.nl.  

Kosten

De kosten voor de begeleiding worden vergoed door de zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekeraar is het verplicht eigen risico of een eigen bijdrage van toepassing.

Samen

Laat je toekomst niet in rook opgaan! Neem de uitdaging aan en doof nu je sigaret. Zoek hulp en steun bij een zorgverlener én je naaste omgeving. Iedereen is graag bereid om je te helpen. Want stoppen met roken doen we samen!