Wandel door de Bravis DigiTuin

De zorg verandert continu. Technische ontwikkelingen bieden steeds meer mogelijkheden aan patiënten en artsen. Zij kunnen via de computer diagnoses stellen, uitslagen communiceren en informatie uitwisselen.
Maar ook kunnen patiënten op afstand gemonitord worden of zich via virtual reality brillen voorbereiden op een operatie. Het aantal mogelijkheden groeit hard.

Om patiënten en medewerkers wegwijs te maken in de digitale wereld heeft het Bravis ziekenhuis de Bravis DigiTuin geopend. Hier begeleiden vrijwilligers de patiënten stap voor stap bij het inloggen in het digitale patiëntendossier MijnBravis. Zij kunnen de patiënten vertellen over de mogelijkheden binnen MijnBravis en hulp bieden bij het invullen van vragenlijsten. Bovendien worden in de DigiTuin afwisselend nieuwe producten gedemonstreerd. Zo worden we samen digitaal beter.

De Bravis DigiTuinen zijn geopend van maandag tot donderdag van 09.00 tot 16.00 uur.

DigiTuin Roosendaal: in de centrale hal tegenover het Patiënten Service Bureau, route 96. Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden via nummer 088-70 68 683.

DigiTuin Bergen op Zoom: in de centrale hal in de ruimte tegenover Bravis Plaza, route 78. Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op nummer 088-70 66 588. 

 De DigiTuinen zijn in 2020 gesloten op:
 Dinsdag 18 februari i.v.m. training
 Maandag 24 februari t/m donderdag 27 februari
 Maandag 27 april t/m donderdag 30 april 
 Maandag 27 juli t/m donderdag 13 augustus

 
De DigiTuin, locatie Roosendaal

 

 

Shannon Bury.jpg

Shannon Burry, vrijwilliger Bravis DigiTuin

"Met mijn ervaring met MijnBravis help ik anderen"

Mirelle Schot.jpg

Mirelle Schot, vrijwilliger Bravis DigiTuin

"Dankzij MijnBravis hoef ik niet telkens in de telefoon te klimmen"