Bravis Beter Thuis

terug

Voor specialistische zorg hoef je niet altijd naar het ziekenhuis. Het kan soms handiger zijn en meer rust geven om in de eigen omgeving zorg te krijgen. Daarom is er Bravis Beter Thuis. Dat is ziekenhuiszorg, maar dan thuis of zo dicht bij huis als mogelijk is. Behandelingen zoals bloedtransfusies en dialyses vinden al steeds vaker aan huis plaats. Maar ook voor monitoring en nacontroles hoef je niet meer altijd naar het ziekenhuis te komen. Dat kan even goed thuis of bij een zorgpartner in de buurt gebeuren. Zo hou je zelf de regie over jouw gezondheid en ben je toch verzekerd van dezelfde kwaliteit van zorg.

 

telemonitoring covid.jpg

Thuismeten

Thuismeten wordt ook wel telemonitoring of thuismonitoring genoemd. Via apparatuur, zoals een bloeddruk- of zuurstofmeter doet u thuis zelf  de metingen. Via een app worden de resultaten via mobiele telefoon of tablet door aan de zorgverleners van Bravis. 

beter dichtbij passend.jpg

BeterDichtbij

03B90563.jpg

Thuisbehandelingen

Om ziekenhuiszorg minder belastend te maken doet Bravis in samenwerking met haar zorgpartners een aantal ziekenhuisbehandelingen bij de patiënt thuis. En als het thuis niet kan, dan kunnen al deze behandelingen ook in een Bravispunt vlak bij huis worden gegeven.

Dialyse hub Huijbergen 2019 (6 van 3).jpg

Bravispunten

webinar-gf20eb2c57_1920.jpg

Videoconsulten

Een afspraak met de arts of verpleegkundige kan ook via beeldbellen.

businessman-g28dae6e6a_1920.jpg

Laatste nieuws