Voorlichtingsbijeenkomst leven en werken met migraine

Op donderdag 31 januari 2019 vindt in het Bravis ziekenhuis de voorlichtingsbijeenkomst ‘Leven en werken met migraine’ plaats. De avond is bedoeld voor mensen met migraine, hun naasten en andere belangstellenden. Het programma duurt van 19.20 uur tot 21.30 uur. U bent welkom vanaf 18.45 uur. De toegang is gratis.

Tijdens de bijeenkomst praten neurologen dhr. A. Valkenburg en mw. A. Jansen u graag bij over de behandeling en de ontwikkelingen omtrent migraine en medicatie. Alex Schonewille van het Adviespunt Werk Hoofdpijnnet, neemt u mee in de wereld van migraine en werk. Esther Visser, ervaringsdeskundige, vertelt over Hoofdpijnnet en wat zij voor u en uw omgeving kunnen betekenen. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het volledige programma vindt u op de website www.allesoverhoofdpijn.nl.

Aula Bravis ziekenhuis
Boerhaavelaan 25
4708AE Roosendaal

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 29 januari bij het Patiënten Service Bureau Roosendaal (route 94), telefoonnummer: 088 - 70 68 576 of via e-mail: psb.rsd@bravis.nl. U kunt ook gebruikmaken van het aanmeldformulier.

Aula, locatie Roosendaal