Maatschappelijke Verantwoording: Goede zorg kent (geen) grenzen

Deze bijeenkomst is bestemd voor gemeentelijke bestuurders, patiëntenverenigingen en ouderenorganisaties, opleidingsinstituten, samenwerkingspartners en andere relaties.
Samen met u gaan we graag in gesprek over het huidige ziekenhuisbeleid en de resultaten die we in 2022 bereikt hebben.

Een groot deel van het programma is ingeruimd voor het vergroten van de patiëntwaarde, een ambitie uit onze visie 2030. Bravis vindt het belangrijk dat de zorg aansluit bij de behoeften en de mogelijkheden van onze patiënten. Samen met patiënten en naasten beslissen we over de juiste behandeling en helpen we patiënten om regie te nemen over hun eigen gezondheid.

In de (zorg)behandelingen valt meestal wat te kiezen. Die keuze is niet altijd gemakkelijk en stelt patiënten, naasten, maar ook de zorgverleners regelmatig voor lastige dilemma’s. Kies ik voor de ene of voor de andere behandeling? Hoe lang ga ik door met de behandeling? Kies ik juist bewust voor geen behandeling? Deze kwesties komen uitgebreid aan bod in onze bijeenkomst ‘Goede zorg kent (geen) grenzen’.

Kom donderdag 22 juni om 15.30 uur naar de aula van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal en praat mee over dit actuele onderwerp. Om 17.00 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. Dit is tevens een mooie gelegenheid om met elkaar na te praten.

We vragen u de datum in uw agenda vast te leggen en uw komst te bevestigen door op deze link te klikken.

Het Bravis ziekenhuis is de grootste werkgever in het verzorgingsgebied waarin we zorgverlener zijn voor alle inwoners. Daarom vinden wij het onze maatschappelijke taak om publiekelijk verantwoording af te leggen aan diezelfde samenleving. Dat doen we op donderdag 22 juni van 15.30 tot 17.00 uur in de aula van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal.