E-healthweek 2019

Van 21 tot en met 26 januari 2019 is het e-healthweek. In heel Nederland is er dan aandacht voor digitale toepassingen in de zorg. 

DigiTree vertelt over e-health
Een menshoge kartonnen boom met licht en geluid staat tijdens de e-healthweek in de hal van het Bravis ziekenhuis. Deze 'DigiTree' vertelt een verhaal over domotica: een verzamelnaam voor slimme apparaten die er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat u comfortabeler en langer thuis woont. De DigiTree verleidt bezoekers om de DigiTuin binnen te stappen, om zo zelf te ervaren wat domotica is. Een team van vrijwilligers staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook vertellen zij wat er nog meer te doen is in de DigiTuin op het gebied van e-health.

Datum en locatie
Maandag 21 en dinsdag 22 januari staat de DigiTree in de centrale hal van locatie Bergen op Zoom. Woensdag 23 en donderdag 24 januari staat hij in de hal van locatie Roosendaal.

Over de e-healthweek
Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener of online uw recept vernieuwen. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom organiseren ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners voor de derde keer de e-healthweek. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren. Op www.ehealthweek.net vindt u alle activiteiten die in de e-healthweek worden georganiseerd. 

Centrale hal Bravis ziekenhuis Roosendaal en Bergen op Zoom