Uw afspraak in het ziekenhuis

Als u door de huisarts wordt doorverwezen naar een medisch specialist het Bravis ziekenhuis, gaat u doorgaans eerst naar de polikliniek. Het is handig dat u weet waar u rekening mee moet houden als u naar het ziekenhuis komt. De belangrijkste zaken hebben we voor u op een rij gezet.

Heeft u een afspraak in ons ziekenhuis? Dan mag u één begeleider meenemen naar uw afspraak op de polikliniek, Spoedeisende Hulp en Eerste Harthulp.  

Heeft u vragen of zorgen? 
Bespreek uw vragen en/of zorgen met uw behandelaar.  

Neem contact op met het Bravis ziekenhuis

Verwijzing door de huisarts

Belangrijke informatie als u door de huisarts wordt verwezen naar het ziekenhuis.

MijnBravis foto Facebook.jpg

MijnBravis

MijnBravis geeft u toegang tot uw medische dossier in ons ziekenhuis.

Samen word je beter - amy en karin 2019 (9 van 12).jpg

Uw afspraak in het ziekenhuis

Belangrijke informatie als u naar het ziekenhuis komt.

euro kistje.jpeg

Kosten ziekenhuiszorg

Als u naar het ziekenhuis komt voor onderzoek of behandeling, betaalt u eerst de hoogte van uw eigen risico zelf. Ook wordt niet alle zorg (volledig) vergoed.

ING_17215_03881.jpg

Praktische informatie

Algemene informatie over parkeren, routebeschrijving, bezoektijden en Bravis Plaza.

beveiligers Bravis.JPG

Beveiliging

Wij respecteren elkaar en elkaars eigendommen. Daarom zijn er in het ziekenhuis beveiligers. Ook maken wij voor ieders veiligheid gebruik van cameratoezicht. Bij strafbare feiten, zoals diefstal of vandalisme doen wij aangifte bij de politie en kunnen wij de schade verhalen op de veroorzaker.

Aanwezigheid co-assistenten

Op de polikliniek zijn co-assistenten aanwezig. Zij kunnen in verschillende fases van hun opleiding geneeskunde zitten. Het kan voorkomen dat zij aanwezig zijn bij de afspraak. Heeft u bezwaar tegen hun aanwezigheid of u heeft specifieke wensen t.a.v. uw behandelaar, dan kunt u dat kenbaar maken bij het secretariaat van de polikliniek.