Bravis Zorgwijzer app: De juiste informatie, op het juiste moment

Wie voor een behandeling of operatie naar Bravis komt, vindt veel informatie op de website van het ziekenhuis. Maar wist u dat steeds meer informatie tegenwoordig ook te vinden is in de gratis ‘Bravis Zorgwijzer app?’.

Er worden steeds meer afdelingen en behandelingen toegevoegd aan de praktisch ingerichte Bravis Zorgwijzer app. Deze app geeft u de juiste informatie over uw operatie, onderzoek of behandeling op het juiste moment. U wordt door de diverse stadia van bijvoorbeeld een totale heupprothese, chemotherapie, een staaroperatie of knieoperatie geleid. Naast algemene informatie over de behandeling en de behandelend artsen, biedt de app veel uitleg over de voorbereiding, opname en het revalidatietraject. Bij het invullen van belangrijke data zoals de operatiedatum, ontvang u zelfs handige meldingen. Zoals een melding op de dag dat u met uw medicatie moet stoppen of juist moet starten.

In kleine stappen                                                                          
Elk hoofdonderdeel is weer opgedeeld in diverse tussenstappen, zodat het hele traject goed is te overzien en te volgen. De app is geen vervanging van uw arts, maar is bedoeld als een gids die u door het behandeltraject loodst. Na het behandeltraject is de app nog lang te raadplegen.

Voordelen:
De app is volgens Mariët Raatgever, programmamanager Oncologie Centrum een goede toevoeging voor patiënten: “Bij de behandeling van chemotherapie geven we veel informatie mee. De Bravis Zorgwijzer app geeft ons de mogelijkheid om deze informatie in stukjes te delen en online aan te bieden, dat is prettiger voor onze patiënten.’ Ook voor zorgverleners is de app een handige tool. “Voor patiënten van het Oncologie Centrum is het belangrijk om een griepvaccinatie te halen. Het is fijn dat we hen op het juiste moment extra kunnen informeren via een pushmelding in de app.“

Downloaden
De Bravis Zorgwijzer app is gratis te downloaden via de App Store en Google play store.

Groei
Er worden steeds meer afdelingen en behandelingen toegevoegd aan de Bravis Zorgwijzer app. Maar het kan voorkomen dat uw behandeling op dit moment nog niet beschikbaar is in de app.