Bezoektijden

U bent van harte welkom om uw naaste te bezoeken in ons ziekenhuis. Door het coronavirus hebben wij strengere regels voor bezoek op de afdeling moeten invoeren.

Kom alleen als u géén griepachtige klachten (hoesten, niezen en/of benauwdheid) en/of koorts heeft en uw eventuele huisgenoten ook géén griepachtige klachten en/of koorts hebben. Als dat wel het geval is, vragen wij u om niet op bezoek te komen bij uw naaste.

  • Bezoektijden van 18.00  -  20.00 uur.
  • Wij hanteren per patiënt één vaste bezoeker per dag. In bijzondere situaties kan hier in overleg met de afdeling van afgeweken worden.
  • Wisselen van bezoekers is niet toegestaan.

Oncologie Centrum
In het Oncologie Centrum is begeleiding op de dagbehandeling helaas niet meer toegestaan. We verzoeken u om als begeleiding ook niet te wachten in de wachtkamer van het Oncologie Centrum.

Afdeling Dagbehandeling/dagverpleging volwassenen
Op de afdeling dagbehandeling/dagverpleging volwassenen bestaat er geen mogelijkheid tot het ontvangen van bezoek.

Plan uw bezoek

Voor het plannen van uw bezoek kunt u gebruik maken van een bezoekkalender zoals www.komopbezoek.nl of https://getfello.com. Dit zijn gratis websites. Laatstgenoemde is ook beschikbaar op smartphone en tablet. Op eenvoudige wijze kunt u via deze websites de ziekenhuisopname van een familielid, vriend of kennis volgen, het bezoek plannen en informatie delen via een gezamenlijke agenda. De beheerder van de site is meestal een naaste van de patiënt.

Een kaartje sturen

Via onderstaande button kunt u via internet een kaartje sturen naar een patiënt in het ziekenhuis. Als u hiervoor kiest, maakt u gebruik van Kaartje2go en steunt u de Stichting Vrienden van Bravis.

Klik op de button om snel en eenvoudig uw kaart te versturen. Bij elke bestelling wordt vanuit Kaartje2go een bedrag van € 0,50 gedoneerd aan Stichting Vrienden van Bravis. Let op bij het versturen dat u onderstaande postbusnummer gebruikt:

Naam patiënt
Bravis ziekenhuis
afd......., kamer ......
Postbus 999
4700 AZ Roosendaal ( ook als de patiënt in Bergen op Zoom is opgenomen)

Alleen als u via deze button een kaart bestelt, steunt u het goede doel. Wilt u bij een volgende bestelling dan ook weer via de button op deze pagina een kaart bestellen om daarmee extra voorzieningen voor patiënten en hun naaste mogelijk te maken? Onze hartelijk dank!

 

Bravis Plaza Winkel RSD 2.jpg

Bravis Plaza

In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn Bravis Plaza's, de koffiebar DAG en Bravis Plaza winkel gesloten voor patiënten en bezoekers.

Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom - ingang.jpg

Routebeschrijving Bravis Bergen op Zoom

  

Bravis ziekenhuis, locatie Ziekenhuis Roosendaal ingang.jpg

Routebeschrijving Bravis Roosendaal